Skip to main content

Schilderij Landschap

Schilderij landschap

Langwerpig schilderij horizontaal

Altijd al opzoek geweest naar een horizontaal schilderij voor boven de bank of keukentafel? In Ronald Hunter’s collectie zijn er vele soorten en kleuren te verkrijgen. Hij heeft verschillende serie werken, waaronder de Striped en panels die zich uitermate goed lenen voor een mooi horizontaal schilderij.

 

betaalbare schilderijen van hoge kwaliteit? Kunst kopen is heerlijk, en een behoorlijke uitdaging. Er is maar beperkte ruimte aan de muur om te vullen. Bovendien wil je er zeker van zijn dat wat je kiest, je mooi blijft vinden voor lange tijd.

Als je het ons vraagt, dan zou je bij kunst kopen altijd je hart moeten volgen. Zeker als het kunstwerk binnen je budget past.

Een origineel schilderij van Ronald Hunter is misschien net wat je zoekt. Met zijn brede collectie stijlen en diverse kleuren palets zult u zeker iets vinden dat past bij uw smaak en interieur stijl.

Ronald gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat zijn klanten lang van de schilderijen kunnen genieten. En het beste van alles… Ronald is een groot voorstander van redelijk geprijsde kunst, waardoor het voor een breed publiek mogelijk is om originele kunst te bezitten.

Dus, laat je vooral geïnspireerd worden door zijn collectie, en ben minder bezig met het prijskaartje.

Verschillende maten en stijlen

Ronald Hunter biedt vierkante, horizontale of verticale schilderijen, allen in diverse formaten. Naast schilderijen op canvas, maakt hij ook graag Moderne Kunst op papier.

Afhankelijk van je beschikbare ruimte aan de muur en persoonlijke smaak, helpen wij je graag om het formaat te vinden dat het beste bij je past.

Ieder canvas schilderij is “Klaar om op te Hangen”; het canvas (natuurlijk katoen) is gestrekt op een houten frame, met een stevige haak aan de achterkant.

De meeste schilderijen worden verkocht zonder lijst. We bieden de optie om een lijst aan je schilderij toe te voegen.

De schilderijen worden wereldwijd vanuit Nederland verzonden en het duurt ongeveer 3-4 werkdagen voordat ze zijn aangekomen, afhankelijk van de bestemming.

betaalbare schilderijen van hoge kwaliteit 4

blog