Skip to main content

Kleurrijk schilderij

Schilderij kopen voor de woonkamer

Werken in hedendaagse kunst betekent jezelf steeds opnieuw uitvinden. De Brushed serie is de nieuwste kunst serie van Ronald Hunter, waarbij hij voor het eerst zijn herkenbare texturen achterwege laat.

Mijn eerste serie zonder textuur; alleen vrije vormen met grove kwast aangebracht.

Ronald Hunter

De Brushed serie

Abstracte kunst is voor Ronald een continue zoektocht naar nieuwe wegen, naar nieuwe manieren om zich uit te drukken. Voor deze hedendaagse kunst serie koos hij ervoor om te werken met een grove kwast, en in vloeiende beweging de kleuren over elkaar aan te brengen.

Ik zocht naar meer expressie, en minder gecontroleerd zoals ik normaal gesproken werk. Met de grote kwast kon ik grote golfbewegingen neerzetten.

Ronald Hunter

Zoals met al zijn werk, maakt Ronald gebruik van vele lagen acryl verf. De kleur combinaties zijn gebaseerd op de Oceanic collection.

De kleuren van Brushed zijn wat meer in elkaar verweven, de techniek leent zich meer om het in elkaar over te laten lopen. Eigenlijk gebeurt er hetzelfde als met textuur, maar hier gaan de kleurlagen nog meer door elkaar.

Ronald Hunter

Alle schilderijen zijn klaar om op te hangen. Een deel van de collectie wordt verkocht in baklijst.

De collectie zal regelmatig aangevuld worden met nieuw werk. Op de hoogte blijven van Ronald’s werk en projecten? Volg hem op Instagram! Dan ben je ook als eerste op de hoogte van promoties.

Grafisch schilderij kopen
Grafisch schilderij kopen
Schilderij kopen - Audrey Hepburn
Schilderij kopen – Audrey Hepburn
blog